TODAY – 24 juli 2024

ONZE AANPAK

Een strategische aanpak voor overtuigende merken

ONZE AANPAK

Een strategische aanpak voor overtuigende merken

Onze aanpak voor sterke merken

Misschien zit je bedrijf in een overgangsfase en worstel je met de juiste uitspraken. Of je lanceert nieuwe producten en diensten maar de uitstraling van je merk vertegenwoordigt niet langer je expertise. Misschien ben je gefrustreerd dat het merk verkeerd begrepen wordt, onder de radar blijft en toe is aan vernieuwing. Wij helpen jou aan een merk dat werkt. Onderscheidend, concistent, herkenbaar en relevant.

ONZE AANPAK

Wij brengen structuur, richting en productie in het proces van het ontwerpen en lanceren van (nieuwe) bedrijven en merken.

We werken voor ambitieuze bedrijven die op zoek zijn naar lancering, groei of vernieuwing van hun merk. Waar je ook staat met je merk, wij helpen je graag verder naar een betekenisvol merk. We werken vanuit 4 fases: Advies, Merkstrategie, Merk. Identeit en Merk Activatie. Iedere fase heeft verschillende acties. Dit kan betekenen dat we van begin tot activatie aan de slag gaan, maar kan ook betekenen dat we 1 fase in handen nemen. Het belangrijkste is dat we doen wat past bij jouw doelstellingen. We zorgen er daarom voor dat iedere stap duidelijk, helder en concreet blijft. Zo weet je waar je naartoe gaat en bouwen we samen aan een impactvol merk.

Hoe we kunnen samenwerken

Wij werken op verschillende manieren samen. Per uitdaging kijken we wat het beste past voor jou budget, project en doelstellingen.

01

Partnerschap

We gaan in ieder project altijd voor een optimale samenwerking. Dat is prettig voor jou, maar ook voor ons. In een partnerschap werken we op verschillende vlakken samen op de lange termijn. We worden daarmee het verlengstuk van jouw bedrijf.

02

Projectbasis

Aan de hand van jouw wensen en project, bepalen wij een passend budget. We denken en werken graag met je mee. Zo zorgen we ervoor dat we jouw project tot een resultaat brengen.

03

Uurtarief

Het kan zo zijn dat je concreet naar een expertise zoekt voor een project. We stemmen een uurtarief af voor de te leveren diensten. De uren houden we bij en we geven altijd een indicatie zodat je weet waar je aan toe bent.

04

Consultancy

Een advies waar je iets mee kan, dat kan erg waardevol zijn. Dat hoeft niet per direct tot een project te leiden. Daarom bieden we graag de mogelijkheid om jou te adviseren om de juiste keuzes te kunnen maken.