EXPERTISES

Bekijk hieronder onze expertises voor een sterk merk

EXPERTISES

Bekijk hieronder onze expertises voor een sterk merk

We benaderen elk project als zowel business consultants als strategisch creatieven. De merken die we ontwikkelen vertellen verhalen die raken, boeien en uiteindelijk converteren.

Merkadvies, merkstrategie, merkidentiteit en merkactivatie zijn cruciaal voor het bouwen van een innovatief en sterk merk. Merkadvies geeft richting aan de positionering van het merk in de markt. Merkstrategie legt de basis voor alle merkactiviteiten. Merkidentiteit is de visuele en verbale uitdrukking van het merk. Merkactivatie brengt het merk tot leven door middel van verschillende marketingtactieken. Door zich op deze vier gebieden te concentreren, kan je als bedrijf een onderscheidend en herkenbaar merk creëren dat zich onderscheidt, klantenloyaliteit stimuleert en uiteindelijk bedrijfsresultaten oplevert.

01

MERK ADVIES

Een merk leiden brengt heel wat beslissingen met zich mee. Soms kan de context complex zijn, vooral in een constant veranderende wereld. Wij staan klaar om met jou te sparren over de toekomst van jouw merk, de mogelijkheden en concrete oplossingen. Want jouw merk van morgen, creëren we vandaag.

Merk Audit
Workshop
Training

Merkconsult
Merkscan

02

Strategie

Merkstrategie gaat over het maken van onderbouwde keuzes om de juiste indruk te wekken bij jouw doelgroep. Een succesvol merk is afgestemd op de maatschappij en de markt en weet wat het in de wereld wil betekenen. De belofte van zo’n merk is volkomen duidelijk. Persoonlijkheid, verhaal en gedrag – aantrekkelijk voor de doelgroep. Wij ontwikkelen dit fundament.

Onderzoek
Merkarchitectuur
Merk-DNA

Merkgedrag
Merkpositionering
Employer-branding

03

Identiteit

Een merk dat klaar is voor de toekomst heeft een onderscheidende maar flexibele identiteit die vloeiend werkt op diverse fysieke en digitale touchpoints. Het ziet, voelt en werkt consistent, en dat noemen we een holistisch merk.

Visuele Identiteit
Verbale Identiteit
Fotografie

Videoproductie
Beeldmerk
Merkrichtlijnen

04

Activatie

Een merk moet tot leven worden gebracht om ervaringen te creeren. Dit noemen we merkactivatie. Wij ontwikkelen merklanceringen, websites, digitale middelen en nog veel meer. We geloven niet in het recyclen van oude ideen om het merk te activeren en te laden. Daarom omarmen we nieuwe innovatieve mogelijkheden. Mits het aansluit bij het merk, de markt en de doelstelling.

Website
E-Commerce
Platformen
Digital Content

Merklancering
Events
Beheer & Implementatie

Zullen we kennismaken?
Plan nu een vrijblijvend gesprek in.

Laten we kennismaken om jouw uitdagingen te bespreken.

01

Plan een vrijblijvende intake

Het is altijd fijn om je te ontmoeten. Laten we kennismaken en jouw project en uitdagingen bespreken.

02

Wij gaan aan de slag​

Vanuit onze kennismaking gaan we aan de slag om jouw merk mogelijkheden te ontdekken.

03

We bespreken jouw kansen​

We bespreken graag met jou de mogelijkheden en de kansen die wij zien voor jouw merk.